Om

HAWBS

Health and Wellness by Sandra

SANDRA BERG

 

 

Jag är en energisk och glad tjej på 26 år som älskar allt som har med kost och träning att göra. Driver mitt egna företag där jag arbetas som Certifierad Kost – och Träningskonsult. Utbildningen gick jag på The Academy i Bromma.

 

Jag bedriver min verksamhet till största delen online, men finns i mån av plats innanför Stockholms Tullar alt. Nacka och Värmdö Kommun.

Kost och träning har legat varmt om hjärtat i större delen av mitt liv, men det var för 5 år sedan som jag verkligen började på allvar. Jag själv har ett förflutet där jag hamnade i träsket av alla dieter och provade allt. Nu idag har jag fått mer balans och har hittat hem, så jag kallar det inte en diet utan det är en livsstil. En livsstil med kost där maten är lagad från grunden och med bra råvaror. Inga konstigheter.

Styrketräningen började jag med för 7 år sedan, men har på riktigt börjat sen s år tillbaka.

 

Livet handlar om hälsa och välbefinnande, känna att man kan ge sitt allt utan att någon eller något hindrar en. Kunna sprida glädje åt sig själv men även till andra. Kunna känna att man är sitt bästa jag, den viktigaste personen i sitt liv. Kunna känna sig stark från insidan och ut.

Låt mig hjälpa dig att sprida glädje till dig själv och andra, visa dig att du är den viktigaste personen i ditt liv och även bevisa för dig att du kan vara stark från insidan och ut.

 

UTBILDNING

 

  • Lic. Personlig Tränare
  • Lic. Styrketräningsinstruktör
  • Lic. Kostrådgivare
  • Hälsoinformatör

KUNDER BERÄTTAR

"Sandra är en fantastiskt go PT som bryr sig och vill att man ska under träningen och kosten må bra. Små justeringar under resans gång som är fantastiska.

Följer upp, kollar av, puschar en framåt och sitter på axeln och knackar så att man får tummen ur. När motgångarna kommer så är hon där vid din sida och puschar på ett fantastiskt sätt, likaså med kosten. Otroligt duktig tjej!"

- Soile

 

Experience

 

Dogs, Cats, Reptiles, Horses, Fish and Birds

© Copyright. All Rights Reserved.